ROCKROOSTER 9 inch GoldBrown Work Boots,Composite Toe,Waterproof AP156 - Schmidt Clothing
ROCKROOSTER 9 inch GoldBrown Work Boots,Composite Toe,Waterproof AP156 - Schmidt Clothing
ROCKROOSTER 9 inch GoldBrown Work Boots,Composite Toe,Waterproof AP156 - Schmidt Clothing
ROCKROOSTER 9 inch GoldBrown Work Boots,Composite Toe,Waterproof AP156 - Schmidt Clothing
ROCKROOSTER 9 inch GoldBrown Work Boots,Composite Toe,Waterproof AP156 - Schmidt Clothing

ROCKROOSTER 9 inci Sapatu Karya GoldBrown, Komposit toe, Waterproof AP156

harga biasa $219.98 Ngahémat $ -219.98
/

Balanja diitung dina Checkout.

MÉSÉR AYEUNA
ROCKROOSTER Pria 9 inci Golden Brown Kulit Logger Work Boots, Composite Toe, Waterproof, Kevlar Anti-Punchure, ASTM 2413-11 I / 75 C / 75 EH PR
Modél: AP156
  • [komposit TopengFiber Serat karbon, 50% LIGHTTER, Non-metallic, Non-conductive, Anti-hot & cold, Anti-corrosive.
  • [PORON bahan】 Kalayan téknologi Microban nyayogikeun panyalindungan anu konsisten, dipercaya sareng tahan lama, bari ngajaga suku anjeun tetep raos
  • [waterproof】 Mémbran tahan cai Hydroguard, bahan anu bernafas ngajaga cai kaluar bari némbak Uap anu ngantepkeun suku anjeun garing sareng nyaman
  • [Pelat tahan tusukan Kevlar】 Kualitas tinggi kevlar anti tusukan midsole sacara épéktip bakal ngajagi suku anjeun tina kuku sareng objék anu seukeut.
  • [Kulit coklat gila kulit kuda】 Kulit asli anu bakal ngantepkeun suku anjeun napas henteu sapertos bahan sintétik.
  • [Goodyear kulit ngaréngkol】 Kulit asli welt, awét, awét, Anti panas & tiis, Anti korosif.
  • [rubak 】 Lebar Lebar, lébar mangrupikeun indikasi rohangan dina bal tina sapatu bot. Pasihan jari-jari anjeun langkung seueur rohangan supados aranjeunna henteu raoseun. Pikeun pangukuran anu pasti mangga tingali kana bagan ukuran. 
  • [Peunteun Kasalametan 】 ASTM 2413-11 I / 75, C / 75 PR, EH
  • Disarankeun ukuran handap satengah ukuran upami anjeun ngagaduhan suku sempit.
  • Ukuran ukuran lalaki, pikeun ukuran awéwé cukup nambihan 1.5. IE Lalaki AS 6 bakal sami sareng Awéwé US 7.5 
  • Outsole karét
  • Ukuran poros sakitar 8 "ti lengkungan
  • Ukuran platform sakitar .75 "