Women’s Long Fringed Vest - Schmidt Clothing
Women’s Long Fringed Vest - Schmidt Clothing
Women’s Long Fringed Vest - Schmidt Clothing
Women’s Long Fringed Vest - Schmidt Clothing

Rompi Fringed Panjang Awéwé

harga biasa harga diobral $32.00 $37.99 Simpen $ 5.99
/

Balanja diitung dina Checkout.

MÉSÉR AYEUNA

Tambihkeun gaya boho breezy kana tampilan naon waé kalayan rompi garis panjang ieu. Éta ciri anu angin, rajutan kabuka didamel tina campuran lemes sareng ringan tina akrilik sareng nilon. Gaya kabuka-hareup diwincik kalayan motif geometri anu halus sareng motong rumbai panjang di kelim anu nambihan gerakan anu pikaresepeun nalika anjeun ngalih. Gampang pikeun pake pakean kaluhur atanapi kahandap, potongan ieu katingali hébat dina kaos oblong sareng jeans atanapi frilly pake pakean. Sadia nganggo warna hideung atanapi bodas, kutang ieu sareng sadaya pesenan dikirimkeun gratis dimana waé di Amérika Serikat

Eusi lawon: 70% ACRYLIC 30% NYLON