Sunshine striped sunflower tee - Schmidt Clothing
Sunshine striped sunflower tee - Schmidt Clothing
Sunshine striped sunflower tee - Schmidt Clothing
Sunshine striped sunflower tee - Schmidt Clothing

Cahaya panonpoe belang sunflower tee

harga biasa harga diobral $32.00 $37.99 Simpen $ 5.99
/

Balanja diitung dina Checkout.

MÉSÉR AYEUNA
Sunflowers masihan urang sadayana waktos waktos usum panas! Caang dinten anjeun nganggo tee belang anca ieu kalayan baju hanangan beraksen kembang matahari. 

 

Awak nyaéta 60% Viscose, 35% Polyester, 5% Spandex

Kontrasna nyaéta 95% Poliéster 5% Spandex

Ukuran nepi 1 kanggo tampilan anu kirang pas.

Leutik 2-4, Sedeng 6-8, ageung 10-12, XLarge 14-16, 2XL 18-20, 3XL 22-24