kawijakan pengiriman barang

Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang

Sarat jeung Kaayaan Pangiriman di handap ieu dilarapkeun ka sadaya halaman wéb anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Schmidt Busana kalebet tapi henteu diwatesan ku anu kieu: schmidtclothing.com

Anjeun tiasa percanten yén pesen anjeun bakal gancang diolah sareng aman dikirim.

PENGIRIMAN STANDAR JEUNG KAMI GRATIS

Kami tiasa ngirim produk dimana waé di Amérika Serikat. Nalika anjeun mesen kami bakal ngira-ngira tanggal kiriman dumasar kana kasadiaan barang anjeun (s), metode pengiriman anu kapilih sareng tujuan kiriman anjeun.

Standar Pengiriman sareng di Amérika Serikat gratis dina sadaya produk. Pangiriman standar nyandak tina 1-5 dinten ka kapal, sareng 2-10 dinten dina angkutan. Covid-19 tiasa nambihan tunda waktos-waktos ieu.

Pengiriman Cepet nyandak waktos ti 1 dugi ka 5 dinten ka kapal sareng 2-5 dinten dina transit Kami ngintun nyobian ngintunkeun sadaya pengiriman Cepet ngalangkungan DHL. Anjeun bakal dibéjaan sareng disatujuan diperyogikeun sateuacan kintun upami urang kedah nganggo operator anu sanés.

Pesenan internasional tiasa dugi ka 60 dinten.  


Sacara umum, barang-barang saham dina kempelan kami bakal dikirimkeun 1-5 dinten damel saatos pesen disimpen. Upami pesenan anjeun ngandung barang-barang stock sareng barang khusus, sadaya urutan bakal dianggap urutan khusus, sareng bakal dikirim dina jangka waktu éta sapertos didefinisikeun di luhur. Nanging, dina sababaraha kasus anu ekstrim barang anu tiasa disesuaikan tiasa dugi ka 3 minggu. Sadaya Barang dikirim ti Amérika Serikat.

Muatan Pengiriman

Biaya pengiriman kami ditangtukeun ku jumlah total sareng barang dina urutan sareng metode pengiriman anjeun anu kapilih, teu aya pajak penjualan anu berlaku.

Pesenan internasional

urang nawiskeun Pangiriman Internasional, Sadaya Pengiriman Internasional liwat DHL

Tujuan kami nyaéta pikeun mastikeun kapuasan lengkep sareng pameseran.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah deui ngeunaan istilah ieu, mangga buka kami  pusat dukungan aya dina halaman wéb kami atanapi ngan saukur ngahubungi kami via Sales@schmidtclothing.com