kawijakan ngabalikeun duit


Sarat jeung Kaayaan Pamulangan / Pembatalan

Sadaya pangiriman sareng parobihan kedah dianggo, dina bungkusan aslina, sareng sadaya tag anu masih dipasang. Schmidt Busana bakal mayar pengiriman balik.

Item Khusus / Monogram henteu tiasa dibalikeun sareng henteu tiasa dibalikeun deui kecuali upami pamundutna disababkeun ku karusakan anu disababkeun nalika pengiriman. Kami henteu tiasa ngantep balikna barang-barang sapertos kitu, sabab barang-barang khusus / monograms didamel supados mesen. Kami gaduh waktos sareng sumberdaya anu parantos dialokasikan pikeun ngolah hiji barang tina waktos pesen disimpen.

Kami Nawiskeun Balik deui sareng Ngabalikeun duit ka Palanggan AS Hungkul. Kiriman internasional henteu tiasa dipulangkeun. Pikeun palanggan internasional kami, upami barang rusak dina pengiriman, mangga ngahubungan kami.

Upami anjeun ngalaman masalah naon waé ku urutan anu anjeun tampi, mangga sumping ka kami ngalangkungan email di Sales@schmidtclothing.com. Punten kalebet gambar barang (s) ogé kotak anu anjeun nampi dina.

Panggantian

Panggantian bakal dikaluarkeun pikeun pamundut anu dikintunkeun dina 10 dinten saatos pangiriman. Schmidt Busana moal ngaluarkeun gaganti saatos waktos éta.

Schmidt Busana bakal mayar pengiriman balik.

Mulih pikeun Ngabalikeun duit

Kami nawiskeun pamayaran kanggo metode pamayaran asli dugi ka 10 dinten saatos pangiriman. 

Schmidt Busana bakal mayar pengiriman balik.

Balik deui saatos 10 dinten kiriman

Kami nawiskeun kiridit toko dugi ka 90 dinten saatos Pangiriman.

Sadaya Pengembalian / Pembayaran Balik bakal diolah dina waktos 10 dinten saatos nampi barang (s)

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah deui ngeunaan istilah ieu, mangga buka kami  pusat dukungan aya dina halaman wéb kami atanapi ngan saukur ngahubungi kami via Sales@schmidtclothing.com.