Kunaon Konéng Ngadamel Pernyataan Pantun Anu Hebat



 

Warna anu ngatur landasan pacu sareng upami aya hiji warna anjeun kedah nambihan papakéan anjeun, éta konéng.

Sababaraha urang isin jauh tina konéng. Éta panginten aranjeunna henteu ngagem kana nada kulitna atanapi aranjeunna panginten éta henteu saluyu sareng seueur warna anu sanés. Kuring nyarios fooey.

Kuring sacara pribadi ngagaduhan barang konéng dina papakéan kuring henteu tiasa hirup tanpa.

Upami anjeun nyobian nambihan percikan warna kana papakéan anjeun, ieu sababaraha cara anjeun tiasa ngadamel karya konéng pikeun anjeun.

Dursasana Konéng sareng Sapatu

Upami anjeun kedah nambihan warna kana papakéan, nambihan aksésoris konéng nyaéta cara ngalaksanakeunana.

Konéng caang tiasa nambihan minat hideung bodas skéma warna. Ogé, sabab ngagaduhan warna coklat anu béda, konéng anu langkung énténg bakal tiasa dianggo kalayan nada nétral.

Pikirkeun nambihan konéng sapatu, Kantong sareng perhiasan pikeun masihan baju anjeun sakedik pizzazz.

Pakéan Konéng

Sababaraha panginten henteu cukup wani nganggo sadayana konéng, tapi warnana total muncul.

Diaku, éta henteu cocog pikeun unggal warna kulit, tapi éta bakal dianggo saé pikeun anu kulitna langkung poék sareng sababaraha nada emas dina rambut sareng kulitna. Di sisi anu sanésna, éta tiasa ngumbah anu nganggo warna kulitna pucat atanapi zaitun.

Upami anjeun pikir henteu gaduh kulit anu pas pikeun konéng, tinggal jauh tina sagala rupa konéng sareng batesan warna pikeun aksésoris hungkul.

Pakéan anu saé kusabab éta gampang dianggo. Upami anjeun nganggo konéng hérang pake pakean, Anjeun tiasa nyiptakeun blok warna ku nambihan sapatu sareng asesoris beureum atanapi hideung bodas. Kanggo konéng anu langkung lemes sareng konéng emas, nétral bakal janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Baju Mandi Konéng

 

Baju mandi konéng cocog pikeun pantai. Cahya, caang warna katingalina hebat pisan sareng samak.

Sanaos aturan anu sami diterapkeun nalika ngeunaan kulit, kusabab baju renang condong henteu ngurilingan raray, anjeun henteu kedah hariwang teuing ngeunaan baju mandi konéng anu katingalina dikumbah. Warna na pasti ngahurungkeun sababaraha sirah.

Sidik Konéng

 

Cara séjén pikeun nambihan konéng kana baju tanpa leres-leres ngalakukeun nyaéta ngagem cet konéng. Warna na tiasa dianggo kana papakéan pikeun ngajantenkeunana menonjol tanpa ngébréhkeunana.

Anjeun tiasa milih anu langkung kandel pikeun nyetak sapertos kembang atanapi ngawatesan kana decal konéng tengah di tengah kaos oblong.

Jaket Konéng

 

Konéng mantel mangrupakeun cara anu sanés pikeun nambihan percikan warna kana baju anjeun. Konéng mantel tiasa ditambihan ka jeans sareng kaos oblong, baju dressy sareng naon waé di antawisna. Éta bakal katingali saé nalika nyokot konéng dina papakéan anjeun atanapi éta bakal nambihan percikan warna pikeun hideung bodas katingali.

Konéng nyaéta tampilan anu saé sepanjang taun. Éta brightens a gaya usum panas sareng ngadamel pelengkap anu hadé pikeun nada nétral sareng permata nalika usum salju. Kumaha anjeun resep ngahijikeun konéng dina baju anjeun?

Maca Langkung tina Blog kami di Pakéan Schmidt


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar