Kumaha Nganggo Gelang Ankle



Upami anjeun resep perhiasan, anjeun badé nganggo éta dimana-mana dina awak anjeun; ceuli, panangan, ramo, pigeulang anjeun, tombol beuteung anjeun sareng bahkan ankle anjeun.

Upami anjeun mikirkeun ngagali dunya gelang ankle, anjeun panginten waspada sakedik. Baheula, pinggel ankle ngagaduhan hartos simbolis sareng anjeun henteu hoyong ngirim pesen anu lepat.

 

Pinggel ankle ogé nangtang pikeun dipaké. Jelas, anjeun henteu hoyong pakean anjeun nutupan éta. Anjeun ogé hoyong mastikeun yén aranjeunna moal ngaganggu kana naon waé anu caket aranjeunna.

 

Nya, kami didieu pikeun nyaritakeun yén lamun anjeun badé nganggo pinggel pergelangan, anjeun teu kedah sieun. Ieu sababaraha tips anu bakal naekeun anjeun gelang ankle ngagem kapercayaan.

 

Gelang Ankle asal

 

Pinggel ankle tiasa dilacak deui ka jaman Mesir Kuno. Jaman harita, jalma-jalma nyieun éta tina batu mulia sareng logam pikeun nunjukkeun status sosial. Sedengkeun budak ngagem kulit anklets, awéwé makmur ngagem pinggel ankle didamel tina permata sareng logam mulia.

 

The ngagem tina pinggel pergelangan tiasa ogé dipanggihan dina budaya Asia dugi ka 8,000 taun ka tukang. Awéwé sering ngagem pinggel pergelangan sareng sababaraha jinis pesona anu ngagorowok. Ieu bakal ngingetkeun salaki na yén aranjeunna sumping ngarah tiasa ngeureunkeun omongan anu teu pikaresepeun.

 

Gelang ankle Dinten ieu

 

 

Dina jaman anu langkung modéren, pinggel pergelangan anu dipaké salaku tanda yén awéwé aya dina hubungan. Mangrupikeun tradisi pikeun lalaki pikeun masihan awéwé ka awéwé gelang ankle saatos ngalamar anjeunna.

 

Hartosna sami sareng papacangan ngirining sareng éta tiasa dipasihkeun salian ti cincin pertunangan nalika lalaki ngajukeun.

 

Nanging, ngan kusabab ieu tradisi umum, éta henteu hartosna yén anjeun henteu tiasa nganggo gelang ankle ngan ukur pikeun senang-senang. Ieu mangrupikeun potongan anu hébat anu tiasa dianggo iraha waé pikeun nambihan sababaraha gaya pikeun papakéan anjeun henteu paduli kumaha status hubungan anjeun.

 

Kumaha Kudu Nganggo Abdi Gelang Ankle?

 

Pinggel ankle dipasihkeun ka awéwé ku lalaki salaku simbol komitmen anu hartosna henteu pernah dicabut. Nanging, aya waktos nalika aranjeunna henteu pantes atanapi henteu merenah.

 

Salaku conto, ranté ankle anu jingles panginten tiasa henteu pantes dina setting propésional. Ranté ankle éta bray kana papakéan anjeun ogé moal jalan alesan jelas.

 

Nyaan, wayah pangsaéna nganggo ranté ankle nyaéta di kolam renang atanapi pantai atanapi nalika anjeun olahraga usum panas kasual pakean. Ku cara éta, aranjeunna tiasa gampang ditingali, sareng aranjeunna moal ngiringan calana jeans, kaos kaki, sapatu bot atanapi barang sandang sanés anu ngagantung caket daérah beungkeut.

 

Naon jinis Rantai Ankle?

 

Ranté ankle aya dina sababaraha gaya. Ieu sababaraha anu paling populér.

 

Pesona Ankle Gelang

 

Siga a pesona pinggel tiasa dipakena dina pigeulang, éta ogé tiasa dianggo dina ankle. Anjeun tiasa nganggo gelang ankle kalayan hiji pesona atanapi sababaraha pesona. Anjeun ogé tiasa mendakan bermakna pesona sareng tambihkeun kana pinggel anjeun langkungna Waktos.

 

Beaded Ankle Gelang

 

A gelang ankle manik ngajadikeun tampilan bohemian anu hebat pisan. Gelang tiasa didamel tina manik aheng anu kalebet unsur logam anu nyandakna kana tingkat salajengna, Atanapi aranjeunna tiasa didamel nganggo manik palastik saderhana pikeun tampilan anu pikaresepeun sareng santai. Pesona tiasa ditambihkeun janten gelang manik… atanapi henteu.

 

Gelang Ankle Band

 

Upami anjeun langkung resep anu saderhana sareng raoseun sakitar tungkak anjeun, anjeun tiasa ngalungkeun manik sareng pesona pikeun desain anu langkung polos. Aranjeunna moal ngaganggu atanapi baju anjeun sareng gerakan sareng aranjeunna tiasa gaduh fitur sanés anu nambihan minat.

 

Gelang Ankle Logam

 

Desain anu sanés anu langkung saderhana nyaéta logam gelang ankle. Aranjeunna condong henteu ngagaduhan fitur tambahan anu ngahalangan sareng aranjeunna tiasa ngagaduhan tautan rumit, permata sareng elemen sanés anu ditambihkeun. Kelir tiasa kalebet pérak, emas, tembaga, tambaga sareng seueur deui.

 

Kulit Gelang Gelang

 

Upami anjeun langkung resep kana tampilan bumi, anjeun tiasa milih nganggo kulit gelang ankle. Manik sareng pesona tiasa ditambih pikeun dijantenkeun estetika anu menonjol.

Ayeuna anjeun terang langkung seueur ngeunaan pinggel pergelangan, anjeun siap ngalebetkeun kana tampilan anu unik. Kumaha anjeun bakal nganggo anjeun gelang ankle nalika anjeun mutuskeun nyandak anu terjun? 

 

Maca langkung seueur blog urang @ Pakéan Schmidt Balanja Ayeuna di Schmidt Busana pikeun Gelang anjeun salajengna.


Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar