Henteu Panipuan

Saha anu NOFRAUD?

NoFraud mangrupikeun leyuran pencegahan panipuan anu Schmidt Busana parantos janten pasangan. Aranjeunna nyaring transaksi atas nama bisnis sareng waspada upami aranjeunna mendakan transaksi aya résiko tinggi pikeun panipuan. Ieu ngajagi konsumén tina panggunaan kartu kiridit anu teu diidinan sareng ngajagaan usaha ngalawan chargebacks panipuan.

Naha kuring kéngingkeun email / telepon / pesen téks pikeun mastikeun transaksi?
Anjeun nampi email / telepon / pesen téks waspada kusabab transaksi anjeun ngagaduhan ciri balanja anu henteu teratur sareng / atanapi résiko anu luhur. Schmidt Busana hoyong mastikeun transaksi éta dilakukeun ku anu gaduh otoritas kartu.

Saatos kuring mastikeun transaksi, naha kuring kedah ngalakukeun anu sanés?
Saatos anjeun mastikeun transaksi henteu aya anu sanés anu kedah anjeun lakukeun kecuali upami anjeun dipenta ku analis panipuan kanggo nyayogikeun inpormasi tambihan.

Naha NoFraud kantos naros ka inpormasi pribadi kuring?
NoFraud moal nanyakeun nomer kartu kiridit lengkep, nomer jaminan sosial anjeun atanapi inpormasi pribadi anu sanés.

Naha pesenan kuring bakal ditunda?
Pas réspon anjeun ditampi, pesen anjeun bakal dileupaskeun pikeun diolah.

Kuring henteu ngadamel transaksi sareng ogé anu ngagaduhan aksés ka kartu kiridit kuring. Naon anu kuring lakukeun ayeuna?
Saatos mastikeun yén transaksi éta leres-leres teu diidinan, kami nyarankeun anjeun ngahubungi perusahaan kartu kiridit anjeun sareng ngawartosan aranjeunna yén kartu anjeun parantos dikomprés. Tinjauan transaksi pangénggalna dina akun anjeun pikeun mastikeun yén teu aya kagiatan curang anu séjén pikeun dilaporkeun. Lembaga kauangan anjeun sigana bakal nahan sadaya pameseran kahareup tina akun anu dikompromikeun sareng ngaluarkeun anu énggal kanggo kapayunna.

Kumaha kuring terang langkung seueur ngeunaan NoFraud?
Anjeun tiasa didatangan situs wéb na di nofraud.com pikeun neuleuman leuwih